Algemene informatie

Juridische Praktijk Dieudonnee (Eigenaresse en Juriste Mevr. Mr. Carla van den Boogaard), kan u bij problemen omtrent het Recht adviseren maar ook voor u onderhandelen en/of voor u procederen.

Wij kunnen al uw juridische vragen beantwoorden. Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad krijgt u direct of na wat studie, uw antwoord. U mag ook alleen voor uitleg komen zodat u zelf weer verder kunt.

Vaak helpt een goed gesprek door ons of een brief van ons, met en naar de "tegenpartij" ook al, zodat het probleem dan zo klein mogelijk gehouden wordt. Dit is een soort Mediation, maar dan met dit verschil dat onze praktijk indien nodig ook het vervolgtraject kan begeleiden. U wordt dus niet weer doorgestuurd naar een volgende organisatie. U hoeft dus maar EEN keer uw verhaal te doen. 

Wij voeren een kleinschalige praktijk met een-op-een-contact waarin vertrouwelijkheid voorop staat. Particuliere cliënten, vaak ouderen, en heel veel ZZP'ers, bijvoorbeeld uit de bouw, waarderen onze persoonlijke aanpak hogelijk. Wij zijn gewend de cliënt volledig te ont-zorgen. Dus afgezien van het aanvoeren van de feiten, hoeft u daarna niets meer te doen. 

Contactinformatie

Aan de Z-O-buitenrand van Castricum 06-51 75 39 59 (inspreken; u wordt teruggebeld)Achterweide 131902TA Castricum www.juridischepraktijk.nlLaatste controle: januari 2021

Plan route

Toegankelijk

Gehandicaptenparkeerplaats(en)
Toegankelijk: Rolstoeltoegankelijk
Rolstoeldoorgankelijk
Onze praktijk bevindt zich aan de buitenrand van Castricum. Er zijn landerijen aan de overkant, geen overburen. De praktijk heeft een eigen oprit waar twee auto's op geparkeerd kunnen worden. Na afspraak wordt de auto van de praktijk desgewenst even verwijderd zodat er alle ruimte is voor de cliënt in kwestie. Het kantoor bevindt zich op de eerste verdieping maar indien cliënten slecht ter been zijn, worden gesprekken gevoerd in een aparte, af te sluiten, salon, beneden. Ten slotte zijn consulten, binnen redelijke afstanden, zonder extra kosten, ook bij u aan de zaak, aan huis of in een verpleeg-of verzorgingstehuis mogelijk.

Openingstijden

Alle consulten uitsluitend na telefonische afspraak. Ook 's avonds of op zaterdag mogelijk! 

Contactpersoon

Hulpaanbod

Advies, Onderhandelen en Procederen.

Wat kunnen wij voor u doen? Al uw juridische vragen beantwoorden. Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad krijgt u direct of na wat studie, uw antwoord. Zie ook onze website .

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Juridische dienstverlening
Vergelijk hulpaanbod