Algemene informatie

Welkom bij Smal Otte Advocaten & Mediators

Smal Otte Advocaten & Mediators is een advocatenkantoor gevestigd in Limmen, gemeente Castricum. Wij zijn actief op alle rechtsgebieden en bedienen cliënten uit heel Noord-Holland. Het kennismakingsgesprek waarin we je problematiek aanhoren is gratis en op maandagmiddag- / avond is er inloopspreekuur. Ons kantoor is goed te bereiken en parkeren kan gratis op ons eigen terrein.

Bemiddelen als het kan, procederen als het moet

Als je in een juridisch conflict belandt, denk je in eerste instantie aan procederen. Smal Otte Advocaten & Mediators heeft in de afgelopen jaren laten zien dat het ook anders kan. Bemiddeling en onderhandelen leidt vaak tot betere resultaten tegen lagere kosten. Als het onverhoopt toch op procederen aankomt, kan je rekenen op onze deskundigheid en ervaring.

Met Smal Otte schakel je op tijd een gespecialiseerde advocaat in. Of het nu gaat om echtscheiding en voogdij, bouwvergunningen, vennootschapsbelasting, bestuursdwang of aanschrijvingen. Je haalt de expertise in huis op elk gebied van het personen- en familierecht, bestuurs-, vennootschaps- en ondernemingsrecht

Contactinformatie

 0251-67 02 12Rijksweg 1021906BK Limmen www.smalcs.nlLaatste controle: maart 2021

Plan route

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Juridische dienstverlening
Vergelijk hulpaanbod